Nybyggnadsmålning

Vid en nybyggnation är alla delar viktiga, vilket innebär att även målningen är av betydelse för att slutresultatet ska bli bra. Nybyggnadsmålning omfattar flera olika delar, bland annat att spackla, att slipa, att måla och att tapetsera, och för att lyckas med detta krävs det en hel del. Det krävs bland annat att den som utför jobbet är i fas med de andra hantverkarna, och dessutom måste arbetet göras i flera omgångar eftersom arbetet som utfört måste torka. Vi kan erbjuda allt som krävs för att resultatet ska bli bra.

Underhållsmålning

Fasader, fönster eller andra platser och ytor mår inte bra av att endast målas en enda gång. Liksom mycket annat så kräver även dessa ytor underhåll för att de ska må bra, och därför är dessa ytor i behov av underhållsmålning. Behovet av underhållsmålning skiljer sig åt mellan olika fall och situationer, och därför finns det inga regler för när man måste utföra underhållsmålning. Tänk dock på en sak, för att exempelvis fasaden ska skydda huset på bästa sätt så krävs det att den målas om mer än en gång.

Fasadmålning

Utöver att måla vid nybyggnationer så erbjuder vi också fasadmålning. Att ha en fasad som ser bra ut är inte bara viktigt för att hela huset ska se fint och välskött ut, utan en fasad som är välskött är också viktigt för att huset ska må bra, bland annat så att inte röta och mögel tar sig in. För att hela huset ska må bra krävs det med andra ord är fasaden målas på rätt sätt. Olika fasader kräver olika typer av grundning, färg och underhåll, och detta är något vi kan erbjuda.

Ombyggnadsmålning

Ombyggnadsmålning är en annan tjänst vi erbjuder. Vid ombyggnationer är det mycket som händer, och olika arbetsplatser innebär olika förutsättningar och lösningar. Med tanke på att det är vanligt att många yrkesgrupper är på plats samtidigt så krävs det bland annat planering och lyhördhet för att resultatet av ombyggnadsmålningen ska bli bra..

Tapetsering

Genom att tapetsera om kan man på ett enkelt sätt skapa en ny stil i ett rum, men trots detta är det inte alltid lätt att sätta upp tapeterna själv. Detta kan vi hjälpa till med. Det krävs en viss teknik för att sätta upp tapeter så att resultatet blir bra, och det krävs att den som utför arbetet har en viss kunskap och erfarenhet. Med professionell hjälp kan arbetet vara klart väldigt fort.

Fönsterrenovering

En annan tjänst vi erbjuder är fönsterrenovering, vilket kan omfatta många typer av arbete. Vi erbjuder allt från att reparera karmar och bågar till att byta ut karmar eller glas. Att till exempel fixa till sprickor, nötta ytor och hål är arbeten som bör utföras av en fönsterhantverkare. Olika fönster kräver olika behandling, vilket gör att det kan vara svårt att göra detta själv. 

Vi utförer alla slags målarbeten:

Sprutmålning, sandspackling med spruta tapetsering, ny bygg spackling av gips, affärslokaler, med andra ord allt innom målning.
Vi ser fram emot att utföra ditt nästa jobb.

Hjälp och konsultation

Har ni önskan om att få hjälp och konsultation angående måleriarbeten så kontakta oss så återkommer vi till er.

BE OM OFFERT

ROT-avdrag

Det är vi ansöker om rot-avdrag åt dig och sedan drar vi av 30% av arbetskostnaden på fakturan till dig

Låt oss hjälpa
 • Telefon:
  072-381 42 82

  Fax:
  0950-572018

 • Org nr 559040-6616
  Målaren i Norr AB
  Verkstadsvägen 3,
  921 45 Lycksele

 • E-post:
  Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.